Tumble VR strategisch puzzelen in virtual reality

Ben jij een strategisch denker die uitdagingen zeker niet uit de weg gaat? Dan is de nieuwe VR game met de naam Tumble VR wellicht iets voor jou. Deze game voor de PlayStation 4 brengt je in een geheel nieuwe gaming dimensie, om hier vervolgens diverse lastige puzzels op te lossen. Meer weten over deze game? Lees dan meer over Tumble VR in deze uitgebreide review.

Test je fysieke en mentale behendigheid met Tumble VR

Tumble VR is een unieke virtual reality game die je op de PlayStation 4 kunt spelen. De game bestaat uit meer dan zeventig verslavende levels die geheel in het teken staan van het balanceren, bouwen en slopen van verschillende soorten torens. Of je nu graag torens bouwt of het leuk vindt om torens te slopen: deze game is iets voor jou. Zeker als je jouw fysieke en mentale behendigheid tot het uiterste wil testen, is deze game te moeite waard om te proberen.

Bij Tumble VR ga je de strijd aan met de zwaartekracht door verschillende soorten bouwopdrachten op je te nemen. Bij deze bouwopdrachten is het uiteraard de bedoeling om de hoogste score te behalen, die je kunt halen door de toren zo hoog mogelijk te maken. Dit lijkt misschien eenvoudig, maar de makers van de game maken het je niet eenvoudig. Zo krijg je te maken met blokken van allerlei soorten, maten, gewichten en afmetingen, die je met elkaar moet combineren om je taak uit te voeren.

Tumble VR: ook voor explosieve types

Tumble VR is niet alleen leuk om te spelen voor mensen die graag bouwkundige uitdagingen aannemen, maar ook voor mensen die het leuk vinden om dingen op te blazen. Je krijgt namelijk niet alleen punten als je een hoog bouwwerk maakt, maar je krijgt ook punten door dingen op te blazen. Je legt mijnen op tactische punten, je zorgt er op deze manier voor dat torens tuimelen en je scoort punten met jouw explosiestraal. Hoe groter de straal, hoe meer punten je voor jouw inspanning krijgt.

Uiteindelijk draait Tumble VR helemaal om het oplossen van puzzels, waarbij je zowel een sterke mentaliteit als een vaste hand moet hebben. Of je nu van bouwen of slopen houdt: de puzzels van deze game vormen stuk voor stuk een uitdaging.

Alleen spelen of gamen met je vrienden

Je kunt Tumble VR in je eentje spelen, maar het is ook mogelijk om de game met vrienden samen te spelen. Speel je met vrienden samen, dan los je de tientallen puzzels van de virtual reality game samen op of ga je juist de strijd met elkaar aan. Door het Social-scherm in te schakelen, zien jouw vrienden op het televisiescherm wat jij op het headsetscherm van je PlayStation VR ziet. Je vrienden kunnen je nu helpen met het oplossen van je puzzel, maar saboteren is natuurlijk ook mogelijk… Hoe jullie ook samen willen gamen, het is mogelijk met deze uitbreiding van de VR game.

Voor wie is deze game geschikt?

Deze VR game is voornamelijk geschikt voor strategische gamers die het leuk vinden om puzzels op te lossen in een virtual reality gaming omgeving. Je ontwikkelt hierbij niet alleen je mentale behendigheid, maar ook je fysieke mentaliteit en vaste hand. De game is niet geschikt voor mensen die continu actie willen zien of geen geduld hebben, want om Tumble VR te spelen heb je zeker een flinke portie geduld nodig. Heb je geen geduld en geen vaste hand, dan kun je de opdrachten nooit goed afronden en blijf je gefrustreerd achter.

Wat heb je nodig om deze game te spelen

Deze game is geschikt voor de PlayStation 4 met PlayStation VR en PlayStation Camera. Om de game te kunnen spelen, heb je zowel deze gameconsole als de virtual reality uitbreidingen van de PlayStation 4 nodig. Heb je enkel een PlayStation 4, dan kun je de PlayStation VR en PlayStation Camera los aanschaffen om deze virtual reality games van PlayStation te kunnen spelen. Heb je de virtual reality uitbreidingen van de PlayStation 4, dan zijn er nog vele andere VR games die je kunt spelen op jouw console.

Share