VR Worlds: een unieke gaming ervaring voor de PlayStation VR

De PlayStation VR is brengt je naar hele nieuwe werelden op het gebied van gaming en dit wordt nogmaals bewezen door VR Worlds. VR Worlds is een nieuwe game voor de PlayStation VR, die in oktober van dit jaar uit zal komen. Koop je deze game, dan koop je maar liefst vijf nieuwe gaming ervaringen voor jou PlayStation VR. In feite koop je dus meer dan een enkele game, maar schaf je vijf nieuwe games aan.

Gaming ervaring #1: The London Heist

De eerste gaming ervaring die je krijgt als je VR Worlds voor de PlayStation VR aanschaft, heet The London Heist. Bij deze game sluit je je aan bij een bende en bewapen je jezelf voor een reeks overvallen in Londen. Het doel van de game is het sterker maken van de gang waar je bij zit, zodat jouw groep sterker wordt dan de gangs waarmee je concurreert. Je grijpt het goud, zorgt dat je ermee weg komt en doet er alles aan om hogerop te komen met jouw gang. Word je gepakt? Dan moet je er juist alles aan doen om de ondervragers slim af te zijn. Tipje van de sluier: om je ondervragers te slim af te zijn, moet je ook bereid zijn om alles te doen voor jouw gang…

Gaming ervaring #2: Ocean Descent

Bij de tweede virtual reality gaming ervaring van van VR Worlds duik je in de oceaan in een veilige haaienkooi. Bij het spelen van Ocean Descent verwonder je je over de virtual reality flora en fauna die onder de oppervlakte van de oceaan leven, zie je vissen die je nog nooit eerder hebt gezien en kom je in aanraking met de mooiste koraalriffen. Wat de gaming ervaring zo bijzonder maakt, is het feit dat het net lijkt of je ook echt onder water zit en alles met eigen ogen ziet. Je ervaart een heerlijke rust, die plotseling verstoord wordt door een witte haai. Je ziet hem al in de verte aankomen, maar kun je nog wel ontsnappen? Een spannende virtual reality ervaring, die zeker niet geschikt is voor bangeriken.

Gaming ervaring #3: VR Luge

De derde gaming ervaring die je bij VR Worlds krijgt, wordt ook wel VR Luge genoemd. Bij deze gaming ervaring race je met hoge snelheid van de heuvels af in een rodelwagen, betreedt je drukke wegen met jouw razendsnelle rodel en kom je op gevaarlijke kruispunten terecht. Je hangt achter voertuigen en probeert gebruik te maken van hun slipstream om zo snel mogelijk te kunnen rijden en op deze manier hogere punten te kunnen scoren tijdens het racen. Let wel goed op, want niet al het verkeer is er om op mee te liften. Zo zijn er ook veel auto’s die jouw rodelcarriĆØre zomaar kunnen verpesten, waarna je weer helemaal bij het begin moet beginnen.

Gaming ervaring #4: Danger Ball

Danger Ball is een virtual reality ervaring op het gebied van sport. Bij deze game doe je mee aan een futuristisch sportevenement waarbij verliezen geen mogelijkheid is. Krijg je alle vaardigheden van de sport onder de knie en vernietig je de tegenstanders, dan overleef je misschien lang genoeg om het toernooi te winnen. Zo niet, dan word je helemaal vernietigd. Zoals al eerder vermeld, draait deze futuristische sport helemaal om het winnen van de game en dit betekent dat er geen ruimte is voor verliezers.

Gaming ervaring #5: Scavengers Odyssey

Tot slot is er nog de vijfde virtual reality ervaring: Scavengers Odyssey. Bij deze gaming ervaring bedien je een buitenaards voertuig om een nebula te verkennen. Dit doe je niet zomaar, want je onderneemt jouw gevaarlijke tocht speciaal om naar een oud artefact in de nebula te zoeken. Geen gemakkelijke tocht, aangezien je over ravijnen moet springen, over grote ruimteschepen heen moet kruipen en kanonnen af moet vuren om vijandige wezens op afstand te houden. Je hebt pas gewonnen als je de mysterieuze schat hebt gevonden, maar dit is lastiger dan je denkt.

Reserveer VR Worlds online bij Bol.com

VR Worlds komt pas uit in oktober van dit jaar, maar dit betekent niet dat je de game nog niet kunt reserveren. Wil je zeker weten dat je deze virtual reality gaming ervaring voor de PlayStation 4 in je bezig krijgt als de game eenmaal verkocht wordt? Dan reserveer je de game alvast bij Bol.com. Heb je de game gereserveerd, dan ben je een van de eerste gamers die deze geweldige virtual reality game kan spelen.

Let op: VR Worlds kan enkel gespeeld worden op een PlayStation VR. Wil je deze game kopen, dan heb je dit apparaat nodig om de game ook echt te kunnen spelen.

Share