Until Dawn: Rush of Blood Horror VR game 18+

Until Dawn: Rush of Blood is een game die speciaal ontwikkeld is voor de PlayStation VR, ook wel PS4 VR genoemd. Om deze game te spelen, heb je de PS4 VR nodig. Let op: de game werkt niet op de PlayStation 2 of PlayStation 3!

Heb je de PS4 VR en zoek je een nieuwe, avontuurlijke game die je met jouw PlayStation VR kunt spelen? Lees dan meer over Until Dawn: Rush of Blood in dit artikel en beslis of deze game bij jou past.

Een verontrustend avontuur

Until Dawn: Rush of Blood is ontwikkeld door de ontwikkelaars achter Until Dawn, een PlayStation 4 klassieker die binnen het genre ‘horror’ valt. Until Dawn: Rush of Blood is een virtual reality-ervaring voor de PlayStation VR die voornamelijk geliefd is onder liefhebbers van arcadeshooters en mensen die een voorliefde hebben voor complex ontwikkelde games met goede visuals.

Speel je Until Dawn: Rush of Blood, dan moet je tot aan de tanden bewapend zijn om je een weg te banen door de spannende levels van de game. Je moet je een weg zien te vinden tussen hordes van vijanden en monsters, die je zonder enige genade uit alle richtingen aanvallen. De game draait om ontwijken, maar ook om terugvechten. Een avontuur dat vele levels doorgaat en waar je niet zomaar doorheen komt, dat is Until Dawn: Rush of Blood.

Het verhaal van Until Dawn: Rush of Blood ontwikkelt zich op basis van de keuzes die jij maakt en dit maakt het extra spannend en uitdagend om Until Dawn: Rush of Blood te spelen. Afhankelijk van de keuzes die je maakt in het spel, zijn er verschillende angstaanjagende thema’s waar je doorheen moet zien te komen. Lukt dit, dan ga je steeds verder de game in en kom je uiteindelijk op de wereldwijde klassementen te staan als je goed gespeeld hebt.

Until Dawn Rush Of Blood PS4 VR horror game

Een spannende achtbaanrit die je de stuipen op het lijf jaagt

Start je met het spelen van Until Dawn: Rush of Blood, dan zit je letterlijk in het karretje van een achtbaan. Het lijkt een leuke rit te worden, maar dan weet je nog niet alles wat er te gebeuren staat… Pluspunt: je linker- en rechterarm worden goed herkend door de twee PlayStation Move-contollers die je bij het spelen van deze VR game moet gebruiken. Hierdoor kun je je goed ori├źnteren en is het schieten van doelen ook veel gemakkelijker. En dit is zeker nodig, want tijdens jouw achtbaanrit komen er zeker mensen in beeld die je meteen dood moet schieten. Denk hierbij aan gangsters, maar ook aan zombies die plotseling voor je neus staan.

Wat in ieder geval belangrijk is, is dat je continu op blijft letten als je Until Dawn: Rush of Blood speelt. Kijk je naar links en rechts en zie je niets of niemand, dan kan het zomaar zo zijn dat er een seconde later wel ineens een zombie voor je neus staat. Luieren is er niet bij en dit maakt het spelen van Until Dawn: Rush of Blood tot een waar avontuur. Het lijkt misschien leuk om in de achtbaan te zitten, maar als je je rot schrikt door een zombie die plotseling voor je neus verschijnt zou je willen dat je nooit ingestapt was.

Until Dawn Rush Of Blood PS4 VR horror game

Een VR game die nooit twee keer hetzelfde is

Omdat Until Dawn: Rush of Blood gebaseerd is op keuzes die je maakt tijdens het spelen, is de game nooit twee keer hetzelfde. Maak je bij een tweede poging om de game te winnen een andere keuze dan bij de eerste poging, dan kom je al in een hele andere wereld terecht. Dit maakt de game spannend en leuk om te spelen, zelfs als je het spel al enkele maanden in huis hebt en al vaak gespeeld hebt. Je koopt Until Dawn: Rush of Blood dan ook niet voor de korte termijn, maar kan dit spel voor de PS4 VR op de langere termijn spelen.

Until Dawn: Rush of Blood: voor de fanatieke gamers

Until Dawn: Rush of Blood is voornamelijk geschikt voor fanatieke gamers die het leuk vinden langere tijd in hetzelfde spel te steken. Om succesvol te zijn bij het spelen van deze PS4 VR game, moet je namelijk wel langer en vaker spelen. Niet alleen om te oefenen met het spelen van de game, maar ook om hogerop te komen. Ben jij een fanatieke gamer en vind je het leuk om een game te spelen die iedere minuut weer kan veranderen door een eenvoudige beslissing die je maakt? Dan is Until Dawn: Rush of Blood echt iets voor jou. Until Dawn: Rush of Blood komt uit op 13 oktober dit jaar en de liefhebber kan deze virtual reality horror game alvast reserveren.

Share