Battlezone terug van weggeweest. En hoe!

Genoemd en geroemd als de vader van de virtual reality games en als de moeder van alle tank games. Battezone VR is terug om ook bij jou binnen te rijden en je ongeëvenaard speelplezier te geven. Met Battlezone VR worden de komende wintermaanden een waar feest, want de aarde heeft je nodig en zonder jouw behendigheid, kracht en doorzettingsvermogen is het einde nabij.

Vechten in de krachtigste gevechtswagen ooit
Glimmend en glinsterend ligt het industriële complex eenzaam op de verlaten vlakten van de schimmige door neon verlichte woestenij. De mensheid is vrijwel uitgeroeid en verbannen en de weinige mensen die nog op de planeet rondlopen zijn gedwongen tot wrede slavernij. En toch is er nog hoop.

De vijand heeft iets over het hoofd gezien. En dat is niet zomaar een klein onbelangrijk detail.
Jij bent er nog. Jij, de laatste hoop van de mensheid. Alleen jij kunt de planeet nog redden van haar totale ondergang. En daar heb je ook de middelen voor.

De krachtigste gevechtswagen die ooit gebouwd werd, de Cobra, staat voor je klaar en is je steun en toeverlaat in deze donkere dagen. Zo sta je op het punt om je in de wereld van de virtual reality te begeven en lever je veldslagen die hun weerga niet kennen.

Battlezone VR,een epische ‘first person shooter’ in een ware tankoorlog
Van jou wordt gevraagd dat je het meest dodelijke en krachtigste voertuig van ons melkwegstelsel bestuurt en de legioenen van de kwaadaardige gemechaniseerde troepen van de vijand verpulvert in een onovertroffen Sci-Fi omgeving. Kun jij de planeet, die in deze ongelukkige toekomst veranderd is in een door neon verlichte woestenij, behoeden van de totale ondergang?

Vanaf de grond is dit spel opgebouwd voor Playstation. Battlezone VR biedt een gevechtservaring die zelfs bij de beste games maar zelden voorkomt. Intens, opwindend en monumentaal. Ervaar wat het is om te vechten met de tanks van de toekomst in een flitsende wereld van neon, duisternis en geweld.

Makkelijk? Nee, maar wij gaan er vanuit dat jij het aankunt. Jij bent tenslotte onze laatste hoop. Laat je in Battlezone VR niet overdonderen door vijandelijke drones, en zwermen mechanische wezens die zich als wespen op je willen storten.

schermafbeelding-2016-10-05-om-15-21-15

 

Battlezone VR: Ongelimiteerd spelplezier zowel voor solo-als co-op play
Kies het tank-type dat bij je past, bepaal de juiste tactiek en zorg dat je de juiste ammunitie tot je beschikking hebt. En dan? Dan wordt het menens.
De tijd van genade is lang voorbij. Sla je een weg door het verterende web van de vijand en stoom door naar de overwinning.

Je kunt Battlezone VR alleen spelen, maar het wordt nog leuker als je er vrienden bij betrekt.
Er bestaat een mogelijkheid om met vier spelers aan de slag te gaan. Vijandige omgevingen moeten doorkruist worden en dodelijke vijanden staan overal op de loer. Van jullie wordt haast het onmogelijke gevraagd en je krijgt slechts een missiekaart om je door het spel heen te leiden.

Eindeloos speelplezier. Iedere missie is anders
De missie uiteindelijk volbracht? Dat geeft niets, want Battlezone VR kan eindeloos gespeeld worden. Geen enkel spel is hetzelfde. De computer genereert bij ieder nieuw spel een nieuwe missiekaart en andere gevechtsscenario’s.

En de wapens?
Het arsenaal dat tot je beschikking staat is ruim en veelzijdig. Vecht je graag met laser-gestuurde missiles of met een machinegeweer? Geen probleem. Heb je liever een EMP-wapen dat een krachtige elektromagnetische puls uitstoot die de vijand letterlijk roostert, of werk je graag met stevige verdedigingsschilden? Stop jouw Cobra vol met de juiste wapens en vecht je een weg naar de uiteindelijke overwinning en groei uit tot de redder waar de wereld zo wanhopig naar verlangt.

Maar vergis je niet. Er is meer voor nodig om de vijand een loer te draaien. Ook jouw strategisch inzicht wordt danig op de proef gesteld. Eén verkeerde actie of het onjuist inschatten van een gevaarlijke situatie betekent al snel dat de vijand zich honend over je dode lichaam zal buigen.
Je zult de omgeving voortdurend behoedzaam in de gaten moeten houden en op alles voorbereid moeten zijn. Vergeet daarbij niet om ook het luchtruim in de gaten te houden, want de vijand kent je zwakke plekken en valt aan waar en wanneer je het ‘t minst verwacht.

Vergeet ook niet om de bevoorradingspunten op te pakken die her en der verspreid door het spel liggen en die je kunnen helpen om je wapens aan te passen aan je wensen of waarmee je nieuwe, explosieve wapens kunt kopen.

schermafbeelding-2016-10-05-om-15-20-59

Hypermoderne upgrades
Elke keer als je Battlezone VR speelt krijg je betere tanks tot je beschikking, meer explosieve wapens en speciale uitrustingen die je helpen om je missie nog beter te vervullen. De vijand wordt telkens sterker, slechter en doortrapter, maar jij wordt ook steeds slimmer, gewiekster en beter voorbereid om de vijand te verbrijzelen.

Op het slagveld kun je informatie vinden om je verdedigingsschild te repareren, je wonden te genezen of de snelheid waarmee je je wapens herlaadt verbeteren.

Battlezone VR: Om je vingers bij af te likken
Een prachtig spel met gegarandeerd uren spelplezier. Vecht in een opwindende en kleurrijke, futuristische omgeving met stevige graphics, en geluid van de allerhoogste kwaliteit.

Meer informatie op hun website : http://www.battlezone.com/en

Share