Hustle Kings VR – Pool als een pro

Er is goed nieuws voor alle liefhebbers van Hustle Kings! In oktober verschijnt een spiksplinternieuwe versie van het geliefde poolgame voor op de Playstation. Het is een grote verandering ten opzichte van het oude spel, het wordt namelijk mogelijk om het poolspel nog realistischer na te bootsen, namelijk met een PS4 VR. Zowel de PS4 VR als ook de bijbehorende spellen komen uit in oktober, dus hoog tijd om de eerste verwachtingen over Hustle Kings VR te delen!

Hustle Kings poolspel

Het populaire poolspel voor op de PlayStation maakt het mogelijk om te poolen zonder de deur uit te gaan, de poolzalen zien er zelfs een stuk cooler uit dan het gemiddelde poolcafé. Daarbij kun je met iedereen ter wereld spelen, in de vorm van individuele potjes of multiplayer toernooien. Ben je daar voor je gevoel nog niet klaar voor? Geen probleem, oefen je techniek in vier verschillende levels met de functie ‘Career’. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan dagelijks wisselende uitdagingen en kun je op de hoogte blijven van de spelprestaties wereldwijd.

Hustle Kings VR

In Hustle Kings VR zijn er naast de PS4 VR bril natuurlijk nog andere nieuwe features toegevoegd. Zo zijn er nieuwe poolzalen met nog gekkere tafels. Daarnaast kun je allerlei toffe speltypes selecteren waaronder 8-ball, snooker, black ball, killer, cut throat en nog veel meer.Gooi je je keu-kunsten in de strijd met trickshots en puzzeluitdagingen, of verdien geld door veel 1-tegen-1-wedstrijden te winnen.

Hustle Kings Pro PSVR pool game

PlayStation slaagde er in de originele versie van Hustle Kings in om de poolgames heel realistisch weer te geven, en doet daar nu een schepje bovenop met de PS4 VR bril. Met behulp van de bril ervaar je de wereld om je heen bijna net zoals in het echt, daardoor wordt het nog leuker om te spelen. Waan je in de mooiste poolzalen ter wereld en vergeet de wereld om je heen als je keu de in 3D weergegeven ballen raakt. Niet alleen ziet alles er een stuk echter en uit, het wordt ook makkelijker om diepte te kunnen zien en in te schatten via welke hoek en met welke kracht je een bal moet raken.

PS4 VR info

Natuurlijk wacht jij net als alle andere game liefhebbers al een poosje tot het 13 oktober is en de PlayStation VR wordt gelanceerd. En nu is het bijna zo ver! Ervaar deze herfst hoe de technologie je biljartspel kan verrijken. De bril is ontworpen om het spel tot leven te brengen, om je beter te kunnen inleven in het spel en een 360 graden zichthoek. Iedereen die in het bezit is van een PlayStation 4, is in principe klaar voor het spelen met de PS4 VR-bril. Je hoeft de bril alleen maar aan te sluiten en dan kun je al beginnen met het ontdekken van alle nieuwe speelmogelijkheden.

Een PS4 VR is natuurlijk niet compleet zonder speciaal voor de VR ontwikkelde spellen. Ben je een fan van Hustle Kings, hou je van poolen of ben je juist toe aan een nieuwe sportieve uitdaging op je PS4? Dan mag Hustle Kings absoluut niet ontbreken in jouw kast.
Natuurlijk is het eerst zien dan geloven! Bestel daarom alvast jouw PS4 VR en Hustle Kings op Bol.com en oordeel zelf!

PS4 VR in detail (via www.bol.com).
Technische specificaties
Display: OLED
Schermformaat: 5,7 inch
Schermresolutie: 1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080 per oog)
Vernieuwingsfrequentie: 120 Hz, 90 Hz
Gezichtsveld: Ongeveer 100 graden
Sensoren: Acceleratiemeter, gyroscoop
Interface-verbinding: HDMI, USB
Verschijningsdatum: 13/10/2016
Genre: Sports
Uitgever: SIEE
Ontwikkelaar: EPOS Game Studios

Share