Ontrafel de mysterieuze wereld van Unknown Fate!

“Binnenkort weet je alle antwoorden, maar eerst is er nog van alles te zien…”

Nieuwe game van Marslit Games

De nieuwe game van MarsLit Games is net onthuld: Unknown Fate! Ga op avontuur in een onbekende wereld, die je vervolgens helemaal moet ontrafelen. Als je van ongewone spellen houdt, dan is dit wellicht iets voor jou. Eigenlijk zou je het spel alleen al vanwege de prachtige beelden eens moeten proberen, de magische wereld is prachtig geschetst. Levendige kleuren worden afgewisseld met onheilspellende duisternis en lichtwezens. Actie en ontspanning wisselen elkaar af. De game heeft een verhalende vorm, je gaat zelf op pad in de onbekende wereld en onderweg kom je allerlei vreemde wezens tegen die jou kunnen helpen bij het oplossen van alle vragen die je onderweg tegenkomt. Je begeeft je in een wereld die deels is gebaseerd op de wereld zoals wij die kennen en deels bestaat uit surrealistische landschappen en wezens. Wat dacht je bijvoorbeeld van vliegende orka’s, rode windmolentjes, armen als slangen en engelachtige wezens. Dit klinkt wat dromerig en mysterieus maar er is voldoende actie en avontuur om ook de avonturiers onder ons te vermaken. Het leuke is, dat dit spel ondersteuning biedt voor de Oculus Rift en de HTC Vive!

Het verhaal

Onlangs heeft de studio de eerste details van het spel blootgegeven: “Ondergedompeld in mysterie, zal je jezelf voorzichtig op onbekend terrein begeven. Hoewel je sommige vragen oplost met behulp van de wezens die je tegenkomt, zal je hoofd volraken met steeds weer nieuwe vragen. Onderweg raak je steeds meer in de waan van het mysterie, en begin je aan jezelf te twijfelen: wat is echt en wat is niet? Al je zekerheden beginnen langzaam af te brokkelen…”

“Gelukkig vind je de kracht om door te gaan. Er is immers geen weg meer terug, je moet en zal antwoorden vinden. Dus je zet door, stap voor stap, ernaar strevend om de mystieke wereld om je heen te begrijpen. Je smacht naar dat moment dat je weer helder kunt nadenken, en je grip krijgt op de route van je reis. Toch zul je nog even door moeten gaan, omdat er nog zoveel te ontdekken is…”

unknown-fate-vr-game-shilhauet

Meer informatie

Deze trailer licht een klein tipje van de sluier op. Samen met de duistere, dromerige en melancholische game titel ‘Unknown Fate’ en de teaser trailer krijgen we al een beetje een beeld van het spel. Toch blijft het wat mysterieus en is er nog zoveel wat de nieuwsgierigheid prikkelt. Gelukkig lijkt het erop dat we niet lang hoeven te wachten op meer informatie: Unknown Fate zal namelijk deze maand te zien zijn op Gamescom. Het is helaas nog onduidelijk of er ook een demoversie te spelen valt, maar de eerste indrukken zullen ongetwijfeld door rescensenten worden gedeeld.

Release

Unknown Fate’s officiële release za in het derde kwartaal van 2017 plaatsvinden. De game kan gespeeld worden op je Windows of Apple computer, Playstation 4 en Xbox One. Daarnaast ondersteunt het spel volledig het gebruik van de HTC Vive en de Oculus Rift.

VR wereld

Je kunt je volledig afsluiten van de echte wereld en je laten betoveren door alle gebeurtenissen in 3D mee te maken. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw Oculus Rift of HTC Vive op te zetten. Het spel wordt met behulp van de virtual reality brillen een stuk realistischer, levendiger en spannender!

unknown-fate-vrgame

MarsLit Games

MarsLit Games is een onafhankelijke studio uit Italië. Ze hebben zich al bewezen op het gebied van comics en fiction, maar nu zijn ze een nieuwe uitdaging aangegaan: videogames als podium voor verhalen. MarLit Games is erg goed in het vertellen van verhalen, en ze zoeken constant naar nieuwe manieren om deze naar buiten te brengen. Vandaar dat ze de stap hebben gezet naar Unknown Fate, waar hun kenmerkende visuals ook weer naar voren komen. Voor meer informatie: www.marslitgames.com.

Systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows 7/ 8.1/ 10
Processor: Intel Core 2 Duo, 2.2 GHz
Geheugen: 4 GB RAM
Grafische kaart: GeForce GT 430, Radeon HD 5400 or HD4000, 1GB VRAM; 1280 x 720 resolutie
DirectX: Versie 9.0c
Opslagruimte: 5 GB beschikbare ruimte
Geluidskaart: Compatible with DirectX®: 9.0c
Titel: Unknown Fate
Genre: Avontuur, Indie, Actie, Mysterieus
Ontwikkelaar: Marsit Games
Uitgever: 1C Company
Releasedatum: Coming 2017

Andere informatie:
Invoer: Gevolgde bewegingscontrole, gamepad en toetsenbord/muis

Speelgebied: Zittend
Headsets: HTC Vive en Oculus Rift

Share